Често задавани въпроси

1. Какви материали се използват за вашите ръчно изработени бижута?

Нашите бижута се изработват с висококачествени естествени камъни, добити от целия свят. Комбинираме тези кристали с различни материали - медицинска стомана, силиконов ластик, кончета за плетените гривни, за да създадем уникални бижута, които да допълнят вашата визия.

2. Как мога да направя персонализирана поръчка?

Предлагаме персонализирано пазаруване, при което можете да ни изпратите съобщение директно, за да обсъдим вашите предпочитания и изисквания. Просто ни пишете в Инстаграм страницата @pg_minerals с детайли като предпочитания тип камък, желан стил на бижуто и всички конкретни искания. Ще работим заедно, за да създадем уникално бижу, отговарящо на вашите предпочитания, или ако желаете на вашата зодия, което никой друг освен вас няма да има!

3. Мога ли да поискам определени камъни за моята персонализирана поръчка?

Абсолютно! Разбираме, че всеки кристал носи своята уникална енергия и значение. При направата на персонализирана поръчка не се колебайте да уточните желания от вас тип камък. Независимо дали става въпрос за целите на лечение, духовно значение, съответствие със зодия или лично предпочитание, ще направим всичко възможно, за да изпълним вашата заявка.

4. Колко време отнема да получа персонализираното си бижу?

Тъй като всеки продукт е ръчно изработен с внимание към детайла, времето за производство може да варира в зависимост от сложността на вашата поръчка и текущата ни работна натовареност. Обикновено персонализираните поръчки се завършват в рамките на 3 дни, но ще ви предоставим ориентировъчен график, когато обсъждаме вашата поръчка.

5. Какво да правя, ако не съм сигурен за дизайна на персонализираното си бижу?

Не е проблем! Ние сме тук, за да ви напътстваме през процеса на дизайн. Ще изслушаме вашите предпочитания, ще предложим съвети базирани на нашия опит и ще работим заедно, за да създадем дизайн, отразяващ вашия стил и личност.

6. Предлагате ли опаковане за подаръци или специално опаковане за поръчки?

Да, гордеем се с представянето на нашите ръчно изработени бижута с красива опаковка, подходяща за подарък. Ако искате вашата поръчка да бъде опакована като подарък или да включва персонализирано съобщение, просто ни уведомете по време на процеса на поръчване, и ще се погрижим да я опаковаме с внимание.

7. Как да се грижа за моето бижу от естествени камъни, за да запазя неговата красота?

Естествените скъпоценни и полускъпоценни камъни изискват нежна грижа, за да запазят своята красота и енергия. Препоръчваме избягването на излагане на агресивни химикали, парфюми или екстремни температури. Когато получите бижуто си, е препоръчително то да бъде пречистено, за да ви донесе камъкът нужните ползи. Пречистването може да стане по много начини - да се остави на слънчева светлина за няколко часа, да се измие с хладна течаща вода, да се пречисти с ароматна пръчица или свещ, ако имате и други методи за пречистване, чувствайте се свободни да ги използвате.

8. Каква е политиката ви за връщане на персонализирани бижута?

Поради персонализирания характер на поръчките, ние не можем да приемем връщане или заменяне, освен ако артикулът не е повреден или дефектен при получаване. Въпреки това, вашето удовлетворение е наш приоритет, затова не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми с вашата поръчка, ще направим всичко възможно, за да ги разрешим навреме.

9. Как мога да се свържа с обслужването на клиенти, ако имам допълнителни въпроси?

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от помощ, ние сме тук за да ви съдействаме! Можете да ни изпратите имейл на pgminerals888@gmail.com, или да ни пишете в Инстаграм страницата @pg_minerals. С радост ще помогнем!